Gymnastik!

Japp, genomförde mitt första pass gymastik i onsdags i Uppsala. Var sjukt kul!

Även om gymnastik i grunden som form inte är något jag är något stort fan av p ga den strikta formen, och den till viss del extrema tävlingsinriktningen som den ofta har.

Jag har av en slump lyckats få kontakt med ett gäng som tränar lite mer "löst" folk, som mig som gärna tränar endast p ga att det är kul, och för att bli bättre, utan att kanske ha något tävlingssyfte. Har länge velat få en chans att prova att träna inne på Fyrishovs C-hall. Med sviktgolv, barr och skumgummigrop. Har alltid drömt om att få släppas fri där inne, och bara få leka. Något jag gärna vill göra någon gång. Men jag insåg efter igår att jag faktiskt behövde mycket mer just tvärtom. Att få tips, och råd, och bra övningar för att förbättra mina färdigheter. Riktigt lärorikt var det. Även om jag kan göra en hel del volter, så kan jag inte göra dom så bra insåg man igår. Fick en helt ny insikt till varför jag har svårt att få höjd i en del volter, och varför jag har svårt för skruvar. Nu kommer jag äntligen få en chans att lära mig ordentligt. Samt så är det riktigt kul och hård fys med på köpet!

Trevligt folk också att träna med! Så jag kommer defentivt börja köra med dom efter nyår. Kostar en del, men jag tycker det är värt det, för jag känner att jag utvecklas otroligt mycket bara genom att ha kunnigt folk runt mig, kanske mer det än tillgången till alla redskap, sviktgolv och trampoliner.

Var helt slut när jag vaknade imorse vill jag lova. Men nu så här vid halv tolv på natten börjar mörheten släppa, och jag känner mig sjukt sugen på att öva på att förbättra mina handstands. Fick lära mig lite mer knep för hur jag ska göra dom bättre också. Som det är nu står jag som en banan. Nu vet jag hur jag ska träna upp mig så jag kan stå helt rak. Något jag ska fokusera mycket på. Kommer nog i sin tur ge mig mycket bättre flickisar och handvolter. Starkare core muskler som det ger, och en bättre form kommer i sin tur också förbättra mina bakåtvolter.. Mycket som hänger ihop, och påverkas av dålig form! :)

Nåväl. Nu har jag fått skriva av mig, så nu ska jag öva lite handstands.. Peace! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0