Förkyld!? Arghkfhsjdfhsde¤#¤¤"$£@$£@

Ja, då har man gått och blivit förkyld för första gången sen början på det här året.. Otroligt irriterande, och inte okej!

Men men, det är väl bara att gilla läget. Mycket vatten, vila och så går det förhoppningsvis över rätt fort.

Sen sist jag skrev har det hänt lite. Inte så mycket aktivitet på bloggen tyvärr. Sitter inte så mycket vid datorn, förutom korta stunder då jag kollar facebook, mail och om det hänt något fascinerande på youtube.

Träningen rullar på. Försöker köra mycket fys här hemma, och springa så ofta jag hinner. Blir inte så mycket ren teknisk parkourträning nu på vintern, förutom när jag är i Uppsala och tränar med vännerna där och när jag leder mina parkourträningar här hemma där jag bor, när jag har tillgång till hall. Nu börjar det bli riktig vinter! Får hoppas jag hinner med lite slalom under denna vinter.

Jag börjar bli starkare i mina armar sen tiden i somras med gips iaf. Mina handstands kommer tillbaka, och jag börjar våga belasta mina handleder mycket nu. Tänkte börja lyfta lite vikter igen nu. Letar efter skivstång, vikter och bänk, som jag kan ha hemma. Har redan hantlar, boxsäck och pullup-bar, så jag behöver inte så mycket mer. Blir nog billigare än att köpa gymkort om jag hittar någolunda grejor begagnat. Helst vill jag ha ett olympiskt set med stång och vikter, men då drar det iväg.. Vi får se! Kettlebells ska jag också investera i så småningom. Snart har man väl ett komplett gym här hemma! :)

Till våren blir det studsmatta också. Grymt härligt att bo i hus! :)

Senast har jag haft en del för mig. Tränar numera barn och ungdomar i parkour via Öregrunds Idrottsklubb, och får då hyra hall genom dom, så man kan få lite mer variation på träningstiderna, samt så blir alla deltagare försäkrade om det mot förmodan händer en olycka. Kostar dessutom endast 100 kr per år, så det känns överkomligt. Fick åka på en utbildning via dom här för en vecka sen också som var väldigt kul, lärorikt och givande. Ungdomsledar utbildning för barn och ungdomar, platform 1. Kul att träffa folk från andra aktiviteter, och få en chans att sprida parkour till folk. Kunde också passa på att umgås med mina härliga vänner i Uppsala, träna och ha en trevlig ute kväll med dom.

Har också lyckats att ÄNTLIGEN få in en fot på gymnastikhallen i Uppsala. Ska börja träna med ett gäng där som kör med lite äldre. Kommer bli sjukt grymt. Var där för några dagar sen och provade på trampolin som också var riktigt grymt. Men jag känner att jag vill ha möjligheten att röra mig mer fritt, och träna med redskap. Känns som det ger mig mer. Får se hur ofta jag kan vara med. Men även om det bara är en gång i månaden så är det lätt värt det för mig! :)

Nåväl. Nu ska jag fortsätta att slöa i soffan, snora och tycka synd om mig själv lite, och njuta av en kladdaka och en kopp varmt kaffe med min älskling.

PEACE! :)

RSS 2.0