Kul dag!

Hade en grymt kul träning idag och det flöt på väldigt bra. Tyckte alla som var med kämpade riktigt bra genom alla tunga övningar som jag drog dom igenom! Kul var det, och extra roligt att en del nya hittat dit, och att se folk utvecklas!

Passade även på att åka in lite tidigare till Öregrund och drog ner till klipporna med Alexander och Daniel och tränade lite innan den ledda träningen. Ruskigt skoj, och jag har verkligen saknat att röra mig över klipporna i Öregrund.

Imorgon vankas det fint väder också. Funderar på att ta fram min slackline då, eller försöka dra ihop en lite träningssession ute med alla som är sugna. Blir nog dock rätt lugnt eftersom jag är förkyld! Har en väldigt irriterande hosta, och jag kan varken springa eller anstränga mig alltför hårt. Men en del rörelse, hopp och balans kan man alltid göra!

Tänkte passa på också och länka dels till en intressant artikel som pratar iaf lite om det jag försökte formulera (Varför tränar du?). Tycker han gör ett mycket bättre jobb än mig på att formulera sig dock! När jag försöker skriva saker så svämmar min hjärna över, och droppar ner på tangentbordet och det blir alldeles för mycket text och för osammanhängande! Men men.. Får leva med det. Ingen är tvingad att läsa  vad jag skriver! :)

Bloggen hittar du här! (för övrigt mycket intressant info om träning i övrigt också!)

I övrigt är livet underbart. Thorin har passerat en månad nu, och allt funkar otroligt mycket bättre än jag trodde det skulle göra. Heira är så intresserad av och snäll mot sin lillebror. Kul att se henne stå och klappa på honom när han ammar, eller hyscha honom när han gråter, och vagga honom om han sitter i bilbarnstolen, eller ligger i "babysittern".

Heira utvecklas också mycket. Pratar, klättrar och springer runt här hemma. Jätteroligt. Försöker vara utomhus med henne minst en sväng om dagen också. Hon blir överförtjust när hon får komma ut och springa runt och titta på och undersöka allt spännande i sin omgivning. Ser fram emot när det blir torrare i gräs och så, och hon kan få krypa runt mer fritt, och slipper ha alla otympliga kläder på sig!

Gruset börjar sopas bort från gatorna också! Plusgrader nästan varje dag nu också, och inte mycket snö kvar. Så fort min förkylning är borta så ska jag inviga barfotalöpningen igen! Längtar! Att träna barfota inomhus räcker inte riktigt till.

Har inspirerat två av dom jag tränar med att röra sig mer barfota, så dom brukar dels träna barfota inomhus, och så går dom till och från hallen barfota! Även varit ute och joggat lite redan! Väldigt coolt, och jag är sjukt imponerad av dom.

Satt och kollade på en kille (här är klippet) som nyligen lärt sig något som kallas för "Jättar" eller "giants" på engelska, som är helt enkelt att man svingar sig runt en stång med armarna. Har länge velat lära mig det, men vågar inte satsa på farten och komma runt. Ska tydligen vara lättare än man tror bara man vågar.. Blev så inspirerad så nu ska jag banne mig lära mig det här! Tjockmatta, och fram med en stång i hallen. Sen får en person stå bredvid på en plint och hjälpa till att trycka på benen lite så ska jag nog klara av det! Även om inte personen hjälper till så mycket, så kommer det nog hjälpa mentalt att man har den där lilla extra skjutsen!

Nåja. Tänkte passa på och länka till en bra youtube kanal med mycket bra tutorials för gymnastiska kroppsövningar också (sk calesthenics)

Arthlete

Må väl! Nu blir det vatten i mängder, och strax sängen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0