SVT

Tjoho!

Har haft en hel del att stå i på sistonde, och inte hunnit blogga något. Allt rullar dock på!
Tränar, springer och lyfter mina kettlebells när tid ges!

Har haft en fantastisk midsommar och träffat mycket gamla vänner.

Nu börjar det dra ihop sig till Vansbro Terrängmarathon också, och det känns spännande och kul! Ser verkligen fram emot att få prova den banan barfota och se hur det går. Kommer förhoppningsvis gå bra, och jag siktar på runt 4 timmar.

Kan också nämna att jag var med i ett reportage om barfotalöpning på SVT (sportnytt). Kul att jag fick så mycket utrymme tycker jag, även om mycket av vad jag sa klipptes bort. Men i överlag ett bra reportage tycker jag själv!

Här är en länk till klippet:

SVT Sportnytt - Barfotalöpning en trend bland motionärer


Sen har jag också hållit en aktivitet för barn som har sommarlov, och höll då i en parkourträning som uppmärksammades i UNT. Kul, och även det reportaget tycker jag blev bra! Blivit mycket media på sista tiden nu. Roligt, men det känns underligt. Min sambo brukar skoja om att jag måste passa mig nu, så jag inte blir alltför dryg.

Men så länge jag får gå före i kön på spy bar så är jag nöjd, och kommer inte vara ett dugg dryg! :)

Här är länken till tidningsartikeln:

UNT - Parkour får dem att klättra på väggarna

Hoppas ni njuter av sommaren och har det bra. Nu ska jag återgå till att njuta av min semester och lugnet som faktiskt infunnit sig här hemma nu när båda barnen sover lunch SAMTIDIGT!

Carpe diem! (med risk för att låta klyschig!)

Treanolla

Jahapp.. Då är man tydligen TRETTIO år.. Skumt det känns att säga det högt. Trettio.

Känns inte jobbigt, och jag känner mig som vanligt efter man fyllt år inte äldre. Nu känner jag mig faktiskt starkare, piggare och rent av yngre än jag någonsin gjort. Kanske därför det känns så konstigt att jag lämnat tjugo plus till förmån för en ny klubb.

Kul var det i vilket fall! Fyllde år för lite mer än en vecka sen (30/5), och fick en fantastisk dag utav min kära sambo. Blev "kidnappad" och vi åkte in till Uppsala. Där blev det god mat och shopping. Inhandlade en kostym (med skjorta, väst och slips till). Det ska gudarna veta att jag behövde! Så det var skoj.

Vidare fick jag en riktigt snygg "ziptröja" eller vad man kallar dom där träningsjackorna med dragkedja. Väldigt nöjd och glad efter en fantastisk dag! Fick även ett presentkort på en helkroppsmassage. Det var otroligt skönt och behövligt efter marathon debuten. Kändes som jag fick en ny kropp efter det!

Fest hade jag sen på lördagen (4/6) för vänner och släkt. Kom ca 42 st, och det var fantastiskt kul!
Vi bjöd på lite öl/vin och alkoholfritt. Pastasallad med tillbehör (t om kött hör och häpna!). Sen blev det fika med tårta och bullar.

Fick av mina syskon och mor en gps till bilen (kan jag verkligen behöva om jag ska snurra i Stockholm eller annan större stad!). Tack som tusan! Samt så fick jag en jättefin tavla med ett bildcollage av mig själv från 84 - 92 från min ena syster och bror. Jättfina kort, och en del som jag inte kan minnas att jag sett förr!
Fick även ett presentkort på något som kallas för höghöjdsbanan utanför Uppsala. En sorts äventyrsbana i trädtopparna. Ska bli spännande och kul att prova i juli när jag har semester!

Utav Jennys släkt fick jag en pulsklocka (forerunner) för min löpning. Väldigt uppskattad present, och nu kan jag hålla koll på hur jag springer och min puls på ett väldigt bra och smidigt sätt! Riktigt kul och fin present!

forerunner

Jag fick från mina kära vänner i Uppsala parkour en riktigt fin present också! Jag ska tydligen springa Vansbro terrängmarathon 6/7! Det ska bli oerhört spännande, och jag satt faktiskt och kollade in det loppet och var sugen på att anmäla mig innan min fest. Kul! Kommer givetvis att springa även detta marathon barfota! Laddar nu med skogslöpning barfota inför detta!

Här är en länk till loppets hemsida


Jag fick även ett busskort så jag kan åka in till Uppsala och träna med dom! Riktigt grymma och uppskattade presenter!

Från min härliga träningskamrater i Öregrund/Östhammars parkour (dom tycker nog jag är mindre härlig dock när jag plågar dom igenom tunga fyspass hehe..) fick jag en 12 kg kettlebell! Helt fantastiskt. Köpte en 8 kg och 16 kg tidigare och 12 kg var då för tillfället slut. Tänkte att jag får väl försöka införskaffa den längre fram, och så kommer dom här tokarna och ger mig den i present! Jätteuppskattat! Ni är underbara!

Fick från mina grabbs i grabbkvällen en väääldigt fin whiskey också! Riktigt kul, eftersom jag aldrig unnar att köpa mig någon alkohol i princip för jag dricker så sällan. Men whiskey är en av få alkoholhaltiga drycker jag uppskattar ett glas av då och då! Tack som tusan!

ardbeg ten

Kvällen förlöpte väldigt fort och vi hade jättekul! Kul att se att det åt och dracks friskt. Tror alla hade det trevligt, och det var enbart muntra toner, och jag tror och hoppas att alla var nöjda med mat och dryck. Heira och Thorin var jätteduktiga också, och klarade av den intensiva dagen bra! Heira var inte så pigg på att sova på kvällen, men somnade efter ett tag. Envishet lönar sig!

Mina vänner från Uppsala sov över, och vi drog ut och tränade på morgonen dagen efter. Riktigt kul! Sen på eftermiddagen kom en barndomsvän från Falun på besök med sin sambo, och sov över hos oss. Var jättekul och få umgås med dom!

Helgen blev intensiv men fantastiskt kul! Tack alla som förgyllde min 30-års fest! Ni är underbara!!

Nu ska jag kasta mig i sängen. Jobbar eftermiddag den här veckan, så det gäller att gå upp tidigt så man hinner göra lite innan jobbet i värmen. Fantastiskt härligt väder nu, även om det är tufft att springa och träna i! Men man ska inte klaga. Bara njuta!

Må väl där ute!

Nu laddar vi inför Vansbro Terrängmarathon BARFOTA!

Marathonartikel

Sådär, tänkte lägga upp kort på artikeln som handlade om mig i UNT i lördags då jag sprang Stockholm Marathon barfota. Kan vara kul att läsa tänkte jag för dom som inte har tillgång till UNT i pappersupplagan!

Artikel

Artikeln kan ni läsa här (tog en bild på artikeln):

Klicka här!

Nu ska jag äta lite lunch!

Kroppen känns för övrigt bra nu! Helt återställd i princip i både fötter och kropp. Ska dock inte köra så hårt den här veckan, utan köra något kort löppass, och fokusera mer på styrketräningen och parkour denna vecka!

Må väl och njut av livet!

RSS 2.0