Välkommen Heira

09-12-22 klockan 21:12 vandrade min dotter Heira in i mitt och min sambos liv. Det var en helt otrolig upplevelse, som jag inte kan beskriva med ord. Det går bara att uppleva det för att förstå den kärlek, och lycka man känner.

Nu är min dotter lite mer än fyra dagar gammal, och ligger och sover vid sin mors barm. Det är så vackert, och rogivande att titta på dom..

Mitt liv har onekligen tagit sig till ett helt nytt oskrivet kapitel, och en ny resa tar sin början. Ser med spänning fram mot vad livet har erbjuda framöver. Endast goda ting så som det känns.

Det är så mycket omvälvande saker som hänt inom mig sedan jag blivit en far.. Låter rätt otroligt. Far, pappa, farsa.. Känns overkligt när jag testar orden i min mun.. Men jag känner mig så stolt inombords. Tar nog ett tag att smälta allt, och låta det sjunka in.

Vi har i vart fall haft en väldigt trevlig och ganska så lugn jul. Fick då helt klart den bästa julklappen jag någonsin fått!

Nåväl. I övrigt rullar livet på bra när det gäller träning och så.. Satsar en del på att lära mig nya volter nu när jag är mycket inomhus nu när det är så mycket snö ute. Känner att jag vill utveckla den biten mer än jag gjort. Gör en hel del framsteg också. Satt mycket nya volter, som jag för ett år sen inte ens drömde om att jag ens skulle försöka mig på. Så det känns väldigt positivt och stärkande, även om jag har långt, långt kvar innan jag kan dra mig själv till att kalla mig för duktig på akrobatik. Men det kommer!

Rent fysiskt och mentalt så känner jag mig starkare hela tiden. Känner visserligen att jag tappat lite kondition då jag inte löptränat på ett tag, men det tar jag snart igen när jag får tid över.

Min "klasser" för barn här på orten funkar också bra. Varit en del lektioner jag inte kunnat hålla då jag haft jobb, eller åtaganden runt graviditeten som kommit före, och nu min dotter. Men efter nyår, hoppas jag kunna köra iaf en gång i veckan igen. Vet att det är otroligt uppskattat. Det känns ofantligt roligt! Fick faktiskt t om julklapp av mina "elever". Otroligt rörande.

Ska försöka köra ett utomhus pass med dom som pallar i snön. Kan bli intressant ;)

Nåväl. Nu ska jag krypa ner med min vackra sambo, och våran vackra Heira. Känns lite mer lockande än att sitta här. Kände dock att jag vill skriva av mig lite.

Må väl!

RSS 2.0