Citius, altius, fortius -- "Snabbare, högre, starkare"

Här sitter man, varm och på gott humör. Solen har varit nådig idag med, även om det såg lite dystert ut imorse. Lite regn kom det tidigt runt halv nio. Men sen vände det väldigt fort, och blev en väldigt varm och härlig dag.

Har varit ute en hel del, men inte så mycket som jag önskar just nu. Tanken var att jag skulle träna en hel del idag. Men det blev inte så mycket utav det. Blev mest teknik drillande utav en rörelse, samt så övade jag på kvällen en del på precisions hopp mellan två räcken. Går verkligen framåt med min balans känner jag, och förmågan att hoppa lång ur mitt "katt hopp", eller Saut de chat som det heter på franska. Vanligen kallt kort och gott för "kong". Om ni inte vet hur det går till, så har jag en länk i mitt inlägg här nedan.

I övrigt har jag inte varit så väldigt produktiv idag. Varit ute en hel del med hunden, tränat lite, sovit lite.. Hade en mysig stund med Jenny på eftermiddagen också dock. Vi köpte oss en varsin pizza, och gick ner till klipporna för att äta. Riktigt underbart att sitta och blicka ut över östersjöns vidder, ha den sköna solen som värmer, och höra vågorna slå mot klipporna. Kan man få en bättre matplats?

Efter att vi matat måsarna med pizzakanter, så begav sig Jenny ut på en lång ridtur, som tydligen var väldigt härlig. Själv har jag passat på att vara lite huslig i den mån jag orkat med.

Varit väldigt trött idag.. men nu på kvällen känner jag mig väldigt pigg, och har högt flygande planer inför morgondagen. Därav namnet på detta inlägg. Imorgon ska jag starta dagen med en 5 km löprunda i skogen. Sen ska jag drilla fys och teknik på dagen. Sen eventuellt gympasalen på kvällen för att träna akrobatik. Får se hur mycket av detta jag kommer orka och hinna med. Känner jag mig själv, så kommer det nog bara bli löpningen, och teknikträningen. Vill samtidigt verkligen lära mig sidovolt ordentligt, samt lite andra saker som jag har som mål att kunna nu i sommar.

Sen är det väldigt tacksamt att träna på mina muscleups i gympasalen. Då jag kan korrigera höjden på stången eftersom jag blir starkare och starkare i rätt muskler, samt lär mig tekniken. Det är trots allt mest teknik jag saknar nu. Styrkan finns nog.

Nåväl. Nu ska jag sluta babbla, och dricka en skvätt kaffe, pilla mig i naveln, och sen gå och sova.

Måste slänga åt er lite mer latin bara. Får bli dagens latinska ordspråk ;)

Memento te mortalem esse -- "Minns att du är dödlig"

/Ronnie

Inte jag på bilden. Okänt ursprung.
(OBS Inte jag på bilden.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0