Born to run

Året rullar på. Rutinerna börjar komma igång med bebis, och jag jobbar för fullt igen. Kom nyss in från en skön springtur på 7 km i det vackra vinterlandskapet. Tidigare idag hade vi en trevlig dag hos min sambos mor, då vi firade hennes 50-årsdag lite i förskott. Hon fyller igentligen år på måndag. Blev en del smörgåstårta. Inte helt nyttigt, men ack så gott hehe..

Var skönt att spendera dagen någon annanstans än hemma också, då vi hade fel på värmen igår kväll. När vi kom hem efter vi hade varit hos våra fd grannar på middag hade vi 15 grader i vårat sovrum. 14.5 grader när vi vaknade! Sov dock väldigt skönt. Men det var ingen höjdar att kliva ut under täcket... men nu är det varmt och skönt igen!

Jag har dessutom nu spenderat över två dagar som vegetarian också. Dock så äter jag fisk och ägg har jag bestämt mig för, så jag är inte riktigt hardcore. Känns dock som ett bra och sunt beslut av många skäl.

Nu ska jag kasta mig i duschen  efter mitt fyspass som jag hade efter min löprunda, och sen mysa med familjen, och kolla på sherlock holmes!

Må väl!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0