Qui quairit invenit -- "Den som söker han finner"

Söndag.. jobb imorgon. Känns inte så farligt dock.

Har varit ledig väldigt mycket nu dom senaste månaderna, eftersom det är kris inom finanssektorn. Något jag inte tänker gå in och börja dryfta kring. Bara konstaterar fakta.

Därav, får vi vara hemma en hel del från jobbet under vissa former, som genererar att jag har full lön. Än så länge iaf.
Imorgon skall jag dock jobba. Endast två dagar dock. Så det känns väldigt bra. Sen har ja ledigt i ca 10 dagar. Så det blir mycket tid över till att träna och njuta av livet och den analkande sommaren :-)

Kom nyss in, efter att jag bestämde mig för att vara lite snäll. Gjorde rent grannarnas grill. Dom är så snälla och grillar så ofta med oss, och nu senast på sista april. Minsta man kan göra!

Nu ska jag snart ta mig något att äta. Ganska hungrig efter en kort session med lite precisions hopp ute på klipporna. Hade min kära sambo med mig, så det blev en del härliga bilder som ni kan se här nedan!

I övrigt så har det varit en skön dag. Började dagen med att springa 5 km i terrängspåret här i skogen. Var riktigt skönt! Jag känner verkligen hur min kondition börjar bli ganska bra. Nu höll jag mycket bättre och snabbare tempo än vad jag gjort tidigare, och kunde spurta i uppförsbackarna. Blev en explosiv sista 100m också. Sen var jag helt slut.

Stretcha, sen hem och in i duschen. Sen bar det iväg till min sambos far, som fyllde 49 år ung idag. Var en trevlig stund, med lite god tårta och kaffe.

Sen blev det hem och inviga årets första måltid med färdiggrillad kyckling, samt potatissallad. Snabbmat när det är som godast!

Sen var vi ute på en lååång skön promenad jag och min sambo. Efter jag fick hoppa av mig, och vi haft våran fotosession vill säga.

Nu ska jag gå och fika med min sköna dam. Hungrig som sagt. Kaffe och macka dags!

Hej svejs!

Beatus, qui prodest, quibus potest -- "Lycklig den, som hjälper alla han kan"


Bilder:

Kommentarer
Postat av: Simon

Japp, bilderna slår fast det en gång för alla, du är spritt SPRÅNGANDE (Haha) galen! ^^

2009-05-03 @ 21:45:35
URL: http://nogg.se/allstar
Postat av: Ronnie (Havagrim)

Haha.. den var bra! Helt sant är det nog också! :-)

2009-05-03 @ 22:32:23
URL: http://havagrim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0