Yeah!

I onsdags när jag var ute och tränade så lyckades jag landa sideflip ner i sand på plan mark! Helt makalöst. Misslyckades ett par ggr också. Men jag blev sjukt glad, och förvånad att jag lyckades. Dock så är mina landningar lite konstiga än. Vet varför, men det är svårt att åtgärda. Vrider huvudet i reflex precis  innan landningen, och det gör att hela jag vrider mig och landar mot hållet jag kom ifrån istället för att landa på sidan. Men, det struntar jag i, det försvinner nog desto bättre jag blir, och ju mer kontroll jag får över mig själv i luften.
I torsdags lyckades jag också sätta side på gräs från en sten som avsats. Hur nice som helst! Känner verkligen framstegens vindar! Tränade även på att få bra höjd, och gruppering på mina frontflips med enfots avtramp på en sten eller liknande. Dessutom så lyckades jag samla mod att göra mina första wallflips utomhus sen jag bröt handleden. Kändes grymt skönt.

Nåväl. Ska inte mangla på massa text, ville bara skriva av mig lite. Sitter nu med en kopp kaffe och drömmer om att köpa en studsmatta. Något jag SKA göra så fort vi får råd. :)

Sen har jag planer på att kanske till nästa sommar om ekonomin tillåter det köpa en air track. En tumbling matta ala 10mx2.6m, som är luftfylld.

http://www.idrottshallen.nu/AT%20Midi%2010%20hos%20idrottshallen.htm

Hur grymt som helst, och med tillgång till en sån där när man vill så lär man utvecklas en hel del på tumbling! :)

Aja, nu ska jag återgå till mitt, och kolla till min söta dotter som ligger och sover mätt på gröten hon fick för nån timme sen ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0