Life is good

Hejsan bloggen!

Var ett tag sen, och allt är väl!

Har tagit det lite lugnt med löpningen sen Vansbro marathon. Kört mest kortare distanser (5 - 10 km) och hållit löpningen igång bara. Kört en del styrketräning och parkour istället, och det har blivit mycket studsmatta! Har tagit det ganska lugnt nu under sommaren dock. Blivit mest fokus på familjen, och att ha det mysigt. Känns som rätt sak att prioritera just nu.

I helgen som var började jag jobba också, och avslutade min sex veckor långa semester. Väldigt tråkigt. Jag hade gärna haft sex veckor till. Men man ska inte klaga. Hade mycket mer ledigt än dom flesta brukar ha.

På träningsfronten har det som sagt blivit mindre tempo på löpningen, och mer styrka och parkourträning samt lite mer fokus på att förbättra min akrobatik på studsmatta och gräs. Försöker springa kanske 2 gånger i veckan, och just nu har jag sprungit en del med mina minimalistiska nike free skor. Men jag går dock mycket barfota, och tränar kettlebells barfota. Känns som man får bra balans och stabilitet då. Väldigt kul med dom ledda kettlebell passen också ska jag tillägga. Fantastiskt bra träning! Synd bara att jag inte har tid och möjlighet att vara med varje gång!

Men jag har ju några egna som tur är så jag kan köra lite här hemma.

Var i Uppsala nyligen, och klarade av två saker som jag länge velat göra. Den ena var läskig, och den andra har jag bara inte haft möjlighet att prova eftersom jag inte varit där på evigheter. Tänkte lägga upp filmklipp på mina bedrifter här när jag lagt över dom från kameran.

Klarade av att göra framåtvolt och sidovolt på gräs igår kväll också! Fick ett ryck när jag skulle hänga upp tvätten när barnen sov. Det var svalt och skönt ute, och jag bestämde mig för att prova lite volter ner i gruset här ute i lekparken. Gick över förväntan, så jag körde på gräs, och det gick utan problem! Har lärt mig att liksom bara "gå" in i avstampet på framåtvolten nu, och inte hoppa in i den. Blir mycket bättre höjd och mycket skonsammare för mina knän! Sen börjar jag få ordning på mina websters (en fots avstamp typ) från höjd med.

Ska filma lite volter sen också. Nästa mål är att ta hjälp av Jenny som passare och prova Rondat Bakåtvolt, och rondat flickis i grusen idag eller imorgon. Får se hur det går!

Nu ska jag chilla en stund, innan jag eventuellt måste åka till jobbet (tänkte vara pappaledig idag, eftersom Jenny hade ärenden i Uppsala tills på eftermiddagen, men det är mycket på jobbet. Så behövs det, så åker jag in och jobbar eftermiddag) :P

Må väl!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0